Cum alegi un parfum de casa

Cum alegi un parfum de casă

1 minute, 42 seconds Read

Desigur, parfumul este foarte subiectiv, iar dacă CEVA îți place și funcționează pentru tine, regulile chiar nu contează. Dar dacă nu ești sigur ce parfum de casă se va potrivi în cameră, există câteva reguli generale care te pot ajuta să faci alegerea corectă.

Parfum pentru camera de zi

Camera de zi este de obicei cea mai mare cameră din casă și poate primi un parfum puternic. Florele îndrăznețe, parfumurile bogate pe bază de chihlimbar sau lemnos și mirosurile dulci, pentru cei cu dor de dulce, toate pot călători frumos prin camera de zi. De evitat orice ierburi sau prea subtile, deoarece probabil nu vei putea mirosi prea mult.

Parfum pentru dormitor

Alegerea unui parfum pentru un dormitor înseamnă să vă asigurați că nu vă veți întrerupe somnul cu un parfum prea puternic sau stimulant. Evitați citricele sau mirosurile dulci ; vă recomandăm amestecuri subtile de flori albe, arome minimaliste cu note de ceai sau arome din plante cu lavandă sau mușețel.

Parfum pentru bucătărie

Cel mai bun parfum pentru o bucătărie va trebui să se îmbine perfect cu mirosurile alimentelor pregătite, așa că este întotdeauna o idee bună să alegeți ceva care să se armonizeze cu acele mirosuri. Notele de roșii, fructul pasiunii, busuioc, citrice sau mentă funcționează foarte bine în bucătărie. În timp ce cele mai bune difuzoare cu bețe de ratan funcționează bine în orice altă cameră, evităm să le punem în bucătării deoarece ar putea lua mirosuri de gătit sau căldura le-ar putea afecta uleiurile.

Parfum pentru baie

Acesta este wildcard-ul unei camere care poate găzdui aproape orice parfum, puternic sau subtil – totul ține de preferință. Preferăm să bifam parfumuri de plante sau proaspete într-o baie și nu am opta pentru nimic prea greu, mai ales dacă baia ta este fără ferestre.


Produse din magazinul nostru

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X