Magazin Parfumuri de Cameră

Producem parfumuri de cameră de peste 15 ani!

Vino să cunoști noua noastră colecție de parfumuri ambientare, potrivite perfect oricărui spațiu, ocazie și dispoziție. Ne-am gândit la fiecare mic detaliu pentru a vă ajuta să creați un cămin sau spațiu de birou parfumat elegant, inclusiv concentrații mai mari de parfum și un nou design inspirat din experiența noastră.

Am acoperit cât mai multe dintre dorințele clienților noștri pentru a avea un parfum de cameră de calitate.

Astfel încât arome cum ar fi Black Oriental, Frutti & Musk, Iasomie Woody Musk, Zambilă pot crea o senzație de plăcere pentru orice casă.

VANNYO este un brand Vanesica Fresh

Avem o experienţă de peste 20 de ani în domeniul producţie de soluţii de parfumare şi odorizante auto. Garantăm pentru calitatea ingredientelor utilizate în procesul de producţie a odorizantelor de cameră Vannyo.

Ne mândrim că parfumurile de cameră Vannyo sunt produse în România.

Informaţii utile

Pentru informaţii privind modalităţile de comandă, plată şi retur te invităm să vizitezi această pagină.

Dacă ai nevoie de informaţii suplimentare legate de parfumurile de casă Vannyo, te rugăm sa consulţi pagina de contact. Ne poţi suna sau ne poţi transmite un email prin intermediul formularului de contact. Vom face tot posibilul să îţi răspundem în cel mai scurt timp.

În cazul în care doreşti să devii distribuitor al produselor noastre te rugăm să ne contactezi pentru a stabili detaliile posibilei colaborări.

X