Livrare, Plata si Retur

Magazinul online www.vannyo-parfumcamera.ro este deţinut şi operat de SC Vanesica Fresh SRL cu sediul in Găeşti, Str. 13 Decembrie, DN 7 KM 70 +7, judeţul Dâmbovița, România. Firma noastră este producător şi distribuitor de odorizante auto şi parfumuri de cameră.

Date identificare fiscală SC Vanesica Fresh SRL

  • CUI 10702673
  • J15/188/1998

Livrarea produselor

Produsele comercializate de către Vanesica Fresh sunt livrate folosind servicii de curierat rapid. Toate produsele sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 lei (TVA inclus) este de 20 lei (TVA inclus). Pentru comezile cu valoare de minimum 200 lei (TVA inclus), livrarea este gratuită, pe teritoriul României.

Toate preţurile afişate pe site-ul www.vannyo-parfumcamera.ro includ TVA.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Plata comenzilor

Pentru achitarea comenzilor efectuate pe site-ul www.vannyo-parfumcamera.ro se pot utiliza următoarele metode de plată:

Ramburs la livrarea coletului

Contravaloarea produselor comandate se va achitata curierului chiar la livrarea parfumurilor de cameră la adresa specificată de dumneavoastră. Achitarea se poate face cash sau cu card dacă curierul are în dotare POS.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • Denumirea companiei: Vanesica Fresh
  • Adresa Sediului Social: Sperieni nr. 1, Gura Sutii, Dambovita, 137245
  • Cod unic de inregistrare: RO10702673
  • Nr. Reg. Comertului: J15/188/1998
  • IBAN: RO14RNCB0749117661510001
  • Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A

Politica de returnare a produselor comandate pe www.vannyo-parfumcamera.ro

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrand o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decat transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Daca vă retrageţi, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrarii, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeasi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia initială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediaţi produsele sau inmânaţi-le direct nouă la adresa : Găeşti, Str. 13 Decembrie, DN 7 KM 70 +7, Dâmboviţă fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

X